Sprekers
meike de jong

Meike de Jong
Dagvoorzitter


Meike werkt als presentator en redacteur bij RTL Nieuws. Daarnaast treedt ze sinds 2006 op als dagvoorzitter en gespreksleider, bij bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Ze wordt enthousiast van o.a.: economische ontwikkelingen & arbeidsmarkt, technologie & gezondheidszorg en transities in de zorg.

bas kodden

Bas Kodden
Keynote speaker


Bas is onderzoeker, schrijver en spreker op het gebied van Leiderschap, Ondernemerschap & Persoonlijke Ontwikkeling. Het onderwerp Bevlogenheid in het bijzonder. Bas Kodden studeerde zowel Rechten als Bedrijfskunde aan de RUG en promoveerde in 2011 aan Nyenrode Business Universiteit.

Sindsdien is Bas bij Nyenrode Business Universiteit als Programmadirecteur Law, Leadership & Management verantwoordelijk voor zowel juridische als bedrijfskundige modules binnen de diverse Executive MBA-programma’s.

Zijn nieuwste boek De Kunst van Duurzaam Presteren is sinds 20 april verkrijgbaar en ontvangt enkel lovende recensies. Het boek staat steevast op  nr. #1 in de rubriek Personeelsmanagement.

dominic seldis

Dominic Seldis
Keynote speaker


Dominic Seldis werd in 1971 geboren in het Britse Suffolk. Hij studeerde contrabas aan de Chetham’s school of music in Manchester, The Royal Academy of Music in London and Mozarteum in Salzburg. Als solist heeft hij vele podia in Europa bespeeld, vaak met zijn trouwe metgezel pianist James Pearson.  Dominic is sinds 2008 de eerst solo contrabassist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest in Amsterdam.  Dominic is ook een muzikaal leider / dirigent en een televisiepersoonlijkheid. Hij is jurylid van de tv-show ‘Maestro’ en presentator van ‘Het Orkest van Nederland’ en ‘De Nieuwe Stradivarius’. Met zijn muzikaliteit en Britse humor weet hij u vast en zeker te boeien.

tinka van vuuren

Tinka van Vuuren
Keynote speaker


Tinka van Vuuren is bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement aan de Open Universiteit Nederland en werkt daarnaast, als senior consultant bij Loyalis Kennis en Consult, onderdeel van APG.

Avatar

Jaqueline Stuurstraat
Directeur deRotterdamseZorg


Meer informatie volgt

ellen van dieren

Ellen van Dieren
De Recruitment Trainer


“Recruitment doe je met persoonlijke aandacht” is waarin ik geloof. Recruitment is geen rocket science. Het is wel een professioneel vak, waarbij de mens de onderscheidende factor is tot het succesvol werven van nieuw talent.

Het starten van mijn eigen bedrijf als Recruitment Trainer was voor mij een logische stap. Het delen van kennis en vakgenoten inspireren over recruitment zorgt bij mij namelijk altijd voor een lach op mijn gezicht. Ik train, spreek, geef lezingen en deel dagelijks mijn kennis online. 

Link website: www.derecruitmenttrainer.nl

nathalie van hooff

Nathalie van Hooff
Hogeschooldocent strategisch HRM, ethiek en People Analytics


Nathalie van Hooff – Hogeschooldocent en onderzoeker bij de HU – is gestart met promotie op het gebied van People Analytics Ethics. Zij is voormalig HR Directeur Europa bij Arcadis en medeoprichter van het Instituut voor Toegepaste Filosofie.

corina hendriks

Corina Hendriks
Onderzoeker en kennisontwikkelaar
bij het CAOP


Corina Hendriks is onderzoeker en kennisontwikkelaar bij het CAOP. Ze is gepromoveerd politicologe (ASSR/UvA) en heeft onder meer gewerkt bij het wetenschappelijk bureau van D66. Ze houdt zich vooral bezig met de wisselwerking tussen mensen (en hun ideeën en drijfveren) en de manier waarop we organisaties inrichten (ordeningsvraagstukken).

avatar

Peter Borgdorff
Directeur PFZW


Meer informatie volgt

paul de beer

Paul de Beer
Bijzonder hoogleraar
Arbeidsverhoudingen, UvA


Paul de Beer is bijzonder hoogleraar Arbeidsverhoudingen (Henri Polakleerstoel) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA); verbonden aan het Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies (AIAS) en De Burcht. Daarnaast is hij wetenschappelijk directeur van het Wetenschappelijk Bureau voor de Vakbeweging, De Burcht, mede-directeur van het Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies (AIAS) en columnist voor het Financieel Dagblad over arbeidsmarktvraagstukken.

avatar

Tessa Schreibers
Directeur V&V Meandergroep
Zuid-Limburg


Meer informatie volgt

avatar

Koen Bevers
Operations Director P5COM


Meer informatie volgt

maaike aarnoudse

Mijke Aarnoudse
Programmamanager Leren en ontwikkelen en projectcoördinator SwitchZ bij Thebe


Mijke werkt als programmamanager Leren en Ontwikkelen bij een zorgorganisatie. Het vormgeven en stimuleren van leren en ontwikkelen in organisaties zit haar in het bloed. Zij heeft ruime ervaring in het opzetten van ontwikkel- en opleidingstrajecten.

Zij krijgt er energie van om trajecten organisatie overstijgend aan te pakken.

frans hoogland

Frans Hoogland
Senior adviseur Het Zorg Domein


Frans is een ervaren docent, trainer, coach en assessor voor leidinggevenden. Hij is momenteel directeur bij Puls Consultancy & Interim-management en senior adviseur bij Het Zorg Domein. 

lisanne van der kruis

Lisanne van der Kruis
Consultant Prismant


Lisanne van der Kruis houdt zich als consultant bij Prismant, in gesprek met werkgevers, hr-medewerkers en zorgprofessionals, bezig met arbeidsmarktvraagstukken en -dialoog in de zorg. Daarnaast werkt zij aan interventies voor de praktijk, waaronder uitstroomonderzoek. Lisanne is afgestudeerd in de Gezondheidswetenschappen en wordt gedreven door innovatieve oplossingen voor het gezond houden van mens en maatschappij.  

marcel melenhorst

Marcel Melenhorst
Directeur AAG


Marcel Melenhorst is direct Financial Services bij AAG. De juiste mensen vinden. Dat is geen eenvoudige opgave. Maar door je te verdiepen in de markt, wat mensen beweegt, een eigen organisatiefilosofie en social recruitment lukt het prima. Mijn persoonlijk verhaal als directeur van een snel groeiende organisatie.

ginny kessels

Ginny Kessels
Advocaat TK advocaten in de zorg


Ginny Kessels is gespecialiseerd in het arbeidsrecht met bijzondere aandacht voor het medezeggenschapsrecht en gezondheidsrecht. Zij werkt nauw samen met zorginstellingen verspreid over Nederland. Zij is de legal coach van bestuurders, raden van toezicht, directeuren en P&O-adviseurs. Waar nodig procedeert zij voor zorginstellingen bij rechtbanken en gerechtshoven.

Dick Timmermans

Dick Timmermans
Advocaat TK advocaten in de zorg


Dick Timmermans is gespecialiseerd in governance en gezondheidsrecht. Als trusted advisor staat hij al jaren raden van bestuur en raden van toezicht bij binnen de zorgsector. Dick investeert en floreert in de strategische adviespraktijk gericht op het voorkomen van problemen.

avatar

Marlijn Abbink-Cornelissen
Productontwikkeling bij Ideon


Marlijn Abbink-Cornelissen, productontwikkeling bij Ideon. Van huis uit ben ik wetenschapper en door de jaren heen is mijn rol verschoven van onderzoeker naar projectleider naar productontwikkeling. Van vragenlijstonderzoek tot stuurinformatie, altijd binnen de sector zorg en welzijn. De laatste jaren heb ik me bezig gehouden met verschillende complexe arbeidsmarktvraagstukken. Bij Ideon pas ik mijn brede achtergrond toe door te zorgen voor nog meer toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Marcel Haverkamp

Marcel Haverkamp
Algemeen directeur, Ideon


Marcel Haverkamp algemeen directeur van Ideon. De zorg is de rode draad in mijn loopbaan. Van Verpleegkundige naar verbinder/ directeur van Ideon. Ik ben zeer gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan een goede zorg in Nederland. De medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol. Zij staan in het hart van de zorg. En dit hart verdient het om maximaal toegerust te zijn hun werk te kunnen doen.

joris kuppens

Joris Kuppens
Progressional People


Joris zet zich in voor vitale, wendbare zorgorganisaties, waar medewerkers fluitend naar hun werk gaan. Door zijn ambitie is hij regelmatig aanjager van innovatietrajecten, zoals de Matchmaker Zorg en Semco Style Healthcare. Met zijn analytisch vermogen, daadkracht en gevoel voor sociale verhoudingen zorgt hij ervoor dat vernieuwingen werkelijkheid kunnen worden binnen organisaties

Catja de Voogd

Catja de Voogd
PlanMen


Catja helpt vanuit haar expertise zorgorganisaties met het verbinden van strategische organisatiedoelstellingen naar concrete planprocessen door het inrichten van Workforce Management. Dagelijks begeleidt ze organisaties bij het inrichten van een workforce die optimaal aansluit bij de (flexibiliteit van de) workload en adviseert ze over een passende organisatie-inrichting die de juiste mate van flexibiliteit biedt om effectief en efficiënt te kunnen meebewegen met de veranderende zorgvraag. Catja doet dit vanuit de visie dat alleen wanneer het fundament klopt, het volledige potentieel uit mens en organisatie kan worden benut. Door Workforce Management van strategie tot in de operatie goed in te richten, wordt planning daadwerkelijk een strategisch concurrentiemiddel.

Michiel van Delden

Michiel van Delden
Interzorg


Michiel van Delden is manager Bureau Inzet & Capaciteitsplanning (BIC), het plan- en flexbureau van Interzorg Noord Nederland. Interzorg levert verzorging en verpleging zowel intramuraal als bij mensen thuis. Samen met zijn team planprofessionals ondersteunt Michiel de leidinggevenden bij de inrichting van het planproces. BIC zorgt ervoor dat de klantvraag centraal gesteld wordt, de (zorg)professionals op het goede moment worden ingezet en draagt bij aan een gezonde bedrijfsvoering.

Peter Borgdorff

Peter Borgdorff
Pensioenfonds Zorg en Welzijn


Peter J.C. Borgdorff heeft zijn loopbaan grotendeels doorgebracht in de wereld van sociale partners. Hij was secretaris van de Bond van Christelijke Ondernemers in het Bakkersbedrijf en vanuit die functie tevens secretaris van het werkgeversoverleg. Vervolgens werkte hij zes jaar bij paritaire organisaties, die waren belast met innovatie, kwaliteitszorg, scholing en collectieve promotie. Vervolgens ging hij over naar de vakbeweging, waar hij ondermeer de fusie tussen VHP en De Unie begeleidde.

Van 2002 tot 2007 was Borgdorff directeur van de Vereniging van Bedrijfstakpensioen-fondsen.

Per 1 januari 2008 trad Peter Borgdorff aan als directeur Bestuursbureau van Pensioen-fonds Zorg en Welzijn.

Hiernaast is hij Executive Lecturer bij Nyenrode Business University. En sinds januari 2011 bestuursvoorzitter bij Eumedion. Tevens is Borgdorff bestuurslid bij het NIBUD.
Sinds november 2014 is Peter Borgdorff commissaris bij KAS BANK en tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Joost

Joost
Ondernemer en veranderspecialist


Motiveren, verbinden, inspireren en laten beleven dat veranderingen waardevol kunnen zijn.

Martin Gloudemans

Martin Gloudemans
Directeur Bureau G&D


Martin is van huis uit onderwijssocioloog en is al meer dan 20 jaar directeur van opleidingsbureau G&D in Waalwijk. Hij heeft in veel projecten gewerkt aan de afstemming tussen zorg en onderwijs en geeft met zijn team uitvoering aan onderwijs (verpleging en verzorging) voor volwassenen o.a. via de derde leerweg. Daarnaast is hij extern redacteur van de leermiddelenserie Traject V&V van TM. Hij is sterk voorstander van betekenisvol leren in, van en met de beroepspraktijk.

Joost

Marc Spoek
Manager gezond werken in de zorg


Sinds 2008 is Marc Spoek werkzaam bij Stichting IZZ. Vanaf die tijd houdt hij zich bezig met het bevorderen van de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers. In de jaren ervoor heeft hij altijd in zorggerelateerde sectoren gewerkt. O.a. op het gebied van fraude preventie en zorgverzekeringen. Kenmerkend voor zijn loopbaan is zijn focus op vernieuwing en innovatie in producten, diensten en bedrijven. Marc Spoek studeerde Bedrijfskundige economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.