PARTNERS

Wie zijn de partners van het event Healthcare @work?

Image

Mediapartner

Zorgvisie is hét kwaliteitsplatform voor de zorgsector met hoogwaardige informatie,
verkregen via onafhankelijke
journalistieke content. 

Lees meer >


Image

Mediapartner

Skipr helpt beslissers in de zorg om hun koers te bepalen. Daarnaast organiseren we tal van masterclasses, congressen en evenementen voor beslissers.

Lees meer >


Image

Partner

Op zoek naar personeel in zorg & welzijn? Medische banenbank brengt vraag en aanbod in uw vakgebied online bij elkaar voor uw vacatures. Het netwerk van Medische banenbank is uniek. U plaatst een vacature op Medische banenbank en wij plaatsen uw vacature door in ons netwerk. 

Lees meer >

logo loyalis

Hoofdsponsor

Loyalis is een specialist op het gebied van Inkomen & Arbeidsvermogen. U kunt er terecht voor het afdekken van financiële risico’s bij arbeidsongeschiktheid, schadelastbeheersing en voor hulp en advies bij preventie en re-integratie. Loyalis kijkt naar de korte én lange termijn en zorgt voor een grondige aanpak op maat. Samen met u en altijd met persoonlijke aandacht.

Lees meer >

fwg logo

Partner


FWG Progressional People is expert in functiewaardering in de zorg. Tevens adviseren en ondersteunen wij zorgorganisaties bij vraagstukken op het gebied van strategische HR, toekomstgerichte organisatieverandering, leiderschaps- en talentontwikkelingen de arbeidsmarkt.

Lees meer >

aag logo

Partner


AAG wil de zorg beter maken door zorgorganisaties te adviseren en ondersteunen met méér dan alleen oplossingen. AAG loopt voorop door ontwikkelingen en de klantvraag op het gebied van o.a. financiering, digitalisering van HR processen en ICT-oplossingen te doorgronden en kennis hierover te delen.

Lees meer >

logo p5com

Partner

'Betere resultaten, hogere tevredenheid en trotse medewerkers', dat is wat we doen. We helpen organisaties blijvend beter te presteren. Onze belangrijkste principes leest u hieronder. Ze zijn verbonden met de 5 p’s uit onze naam: profitabel, persoonlijk, professioneel, precies en pragmatisch.

Lees meer >

logo p5com

Partner

PFZW is het pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers en werkgevers zorgen bij PFZW samen voor een goed collectief pensioen. Door met onze beleggingen bij te dragen aan een leefbare wereld en door diensten te ontwikkelen om de sector gezond en de mensen vitaal te houden. 

Lees meer >

logo zorgdomein

Partner

Het Zorg Domein verzorgt loopbaantrajecten inclusief een vaste arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en behoud van het opgebouwde ABP pensioen. Ons doel is om medewerkers met energie en plezier naar werk te laten gaan, zodat de duurzame inzetbaarheid wordt verhoogd. 

Lees meer >

logo planmen

Partner

De krapte op de arbeidsmarkt vraagt om een oplossing die relatief snel uitkomst biedt: De optimale inzet van medewerkers, oftewel Workforce Management. PlanMen is marktleider in duurzaam Workforce Management (WFM) en biedt oplossingen die passen bij het WFM-volwassenheidsniveau van de klant.

Lees meer >

logo TK

Partner

TK advocaten in de zorg vertaalt uw vraagstukken op de beste en de meest praktische manier naar juridische oplossingen. Helder specialistisch advies geven, met kennis van de zorgsector en oog voor uw situatie en de sociale impact. Vol energie zorgen wij ervoor dat u verder kunt.

Lees meer >

logo prismant

Partner

Prismant heeft, met behulp van jarenlange kennis in arbeidsmarktonderzoek én met input vanuit zorg- en welzijnsinstellingen, MoveForward ontwikkeld. MoveForward geeft, aan de hand van een vijf-minutenvragenlijst, waardevolle inzichten over vertrekkende medewerkers, die zorgorganisaties juist nú helpen bij het herkennen en implementeren van verbeteringen. 

Lees meer >

logo planmen

Partner

Inocare biedt oplossingen voor zorgorganisaties en zorgverleners. Het is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in strategische, financiële en facilitaire vraagstukken in de zorgsector. Onze afdelingen Healthcare Solutions en Facility Support zetten hun ervaring in voor startende en gevestigde ondernemers in de zorg, om samen de meeste waarde te realiseren voor patiënt en zorginstelling. Door op elk vlak bij te dragen aan het primaire zorgproces, faciliteren wij optimaal het contact tussen patiënt en zorgverlener.

Lees meer >

Ook partner worden
van Healthcare @work?

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook partner te worden van Healthcare @work? Neem dan contact op met accountmanager
Jacqueline Stoutjesdijk